Bordkort til konfirmation


Et bordkort er det ‘navneskilt’ der viser, hvor hver enkelt gæst skal sidde. Det kan være svært at lave det helt rigtige bordkort til en konfirmation. Der er mange ting, som man skal huske at tage højde for. Selvom det vigtigste selvfølgelig er, at de bliver læst, og at gæsterne nemt kan finde deres plads kan bordkortet også være et godt sted, at lade kreativiteten komme på spil.

Det kan du læse mere om i vores guide til at lave et kreativt bordkort her.

Køb bordkortene online

Hvis tiden er knap, eller du simpelthen bare ikke har overskud til at bruge timer på at sidde og lave alle bordkortene helt lige og ens, kan det være en god idé at købe bordkortene hos en butik online. Her vil vi gerne anbefale Vistaprint, som du sikkert også har hørt om i tv. De er billige til prisen og kvaliteten er ret god.

Her kan du få lov til selv at designe bordkortene også ud fra et af dine egne billeder eller bare vælge en af deres designs. Det bliver selvfølgelig dyrere, jo flere funktioner du vælger at bruge.

Der er naturligvis også andre muligheder på nettet – det er bare med at se sig om! (og søge på google ;) )

Dobbeltjek navne

Det er en god idé at huske at dobbelttjekke navne, når man skal skrive bordkort. Selvom det kan virke banalt, sker det oftere end man skulle tro at navnet er blevet stavet forkert.

Det er specielt stumme bogstaver som enten bliver glemt eller tilføjet på steder, hvor de ikke passer ind. Men også navne med forskellige stavemåder, skal du være opmærksom på. Det gør til syneladende en stor forskel, om man hedder LuKas eller LuCas ;)

Brug en simpel skrift

Det kan godt være, at det ser flot ud for den der laver bordkortene, men det er irriterende hvis man ikke kan læse , hvad der står på de forskellige bordkort, fordi det er skrevet med en ulæselig skrift. Selvfølgelig må behøver det ikke at være Times New Roman, men prøv at holde det i en skrifttype, så mormor kan læse det uden at skulle finde læsebrillerne frem.

Leave a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>