Indbydelser til konfirmation: Inspiration


Indbydelsen til en konfirmation betyder meget. Det er din gæsts første indtryk, og det skal gerne være godt. Der er mange måder at lave en god indbydelse på. Her er har vi valgt 3 af de bedste ud.

Den hurtige og nemme – køb indbydelsen på nettet

Invitationer kan hurtigt bestilles fra diverse firmaer. De er i den kvalitet, som du betaler for – du kan få dem med forskellige mønstre og komme til at indsætte dit eget billede. Lidt ligesom med bordkortene.

Det koster selvfølgelig lidt ekstra, men til gengæld sparer det dig en masse tid. Selvom du kan vælge, hvordan de skal se ud bliver de aldrig super pesonlige. Dette er altså den lette løsning.

Den hjemmelavede

Hvis du føler, at invitationen til konfirmationen skal være ekstra personlig, så er den hjemmelavede langt bedre. Den kan laves på flere måder.

Du kan sætte dig ned med et stykke papir for hver indbydelse og så ellers slå dig løs. Klippe, lime, tegne og så videre! Kun fantasien sætter grænserne, når du selv laver det!

Det er vigtigt, at du husker, at mere ikke altid er bedre. Nogle gange er den bedste indbydelse simpel, elegant og minimalistisk. Lige tilpas. Her er et eksempel på en simpel, men flot indbydelse:

simpel konfirmationsindbydelse

Du kan starte med at tegne, klippe og så videre, og derefter scanne den eller også kan du gøre det på computeren.Hvis du synes, at det virker overvældende, og ikke har mange timer til dette, kan du vælge at designe en enkelt indbydelse og så sende den ud til alle gæster.

Hvis du vælger at lave det på computeren er der mange gode programmer, du kan bruge. PowerPoint virker rigtig godt!

Den moderne (og alternative) indbydelse

Der er også en moderne invitation, der  bliver mere og mere populær: Du laver en video-invitation, som bliver delt med alle dine gæster.

Du kan brænde videoen til en masse CD’er og sende dem rundt, eller du kan uploade din video til YouTube og sende en e-mail (eller et kort!) med linket til dine gæster.

Indhold

Når du har fundet ud af hvilken slags invitation, du vil have, mangler du bare indholdet. Det vigtigste er ved indholdet er, at det er personligt. Man skal kunne læse, at den er skrevet af dig.

Du kan for eksempel nævne engang, hvor du faldt i søen eller dengang det regnede hele din fødselsdag – du har helt sikkert din egen personlige historie.

Derudover er det også vigtigt, at du får alt det praktiske med. Skal det holdes indenfor eller udenfor? Skal gæsterne have grønne trøjer på? Skriv det! Udover disse specielle informationer er de vigtigste:

  • Hvem er du? (dit navn + relation til gæsten)
  • Hvad inviterer du til? (Konfirmation)
  • Hvornår holdes festen?
  • Hvor holdes den?
  • Ønsker (Måske de bliver sendt på et senere tidspunkt?)

Konklusion

Vi håber at du med denne artikel har fået et overblik over, hvordan du kan lave en god og kreativ konfirmationsindbydelse! :)

Du skal selvfølgelig huske, at indbydelserne ikke klare det af sig selv! Har I fået forberedt jer på at finde det rigtige lokale til konfirmationen?

Leave a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>