Selskabslokale til konfirmation


Det er vigtigt at vælge det rigtige sted at holde konfirmationen. Skal det holdes hjemme eller i et selskabslokale? Det kan være svært at bestemme sig og lokalet skal bestilles i god tid.

Du kan i denne guide læse dig til nogle af vores tips om selskabslokaler til konfirmation.

3 grunde til at holde konfirmationen i et selskabslokale

Mindre oprydningselskabslokale til konfirmation

Når du holder festen i et selskabslokale, vil der være mindre praktisk arbejde.

Der er foreksempel ikke nogen børn, man skal have til at rydde op på værelserne. Det hele er fint opryddet når man kommer frem. Det eneste som kræves af dig, er at du er klar til at pynte op. Under selve festen behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt alle dine ting bliver ødelagt eller lignende. Bagefter vil du også i mange tilfælde have muligheden for at kunne betale dig for oprydningen, hvilket også er rart.

Mere plads

Det gør rigtig meget for en fest, at der er plads nok! Når man lejer et selskabslokale, er der masser af frirum – noget som kan være svært, hvis man til daglig bor i en lejlighed eller et lille hus. Den ekstra plads kan også give mulighed for at invitere flere gæster.

Mere unik oplevelse

Når man holder festen hjemme, kan det meget hurtigt komme til at føles som endnu en fødselsdag i rækken, og selvom det kan være meget hyggeligt, skal en konfirmation være noget helt specielt. Det skal være en fest, man længe kan tænke tilbage på med glæde.

Ved at rykke ud af de vante omgivelser fra en fødselsdag og over i et selskabslokale, bliver en mere speciel oplevelse.

Som du kan læse, er der flere fordele ved at holde konfirmationen i et selskabslokale. Men det er selvfølgelig ikke enstemmigt: Nogle gange giver det mere mening at holde det hjemme.

3 gode grunde til at holde konfirmationen hjemme

Mere personlig

Det er bare mere personligt at holde festen hjemme, da gæsterne kommer tættere på jeres hverdag, ved at træde ind i jeres hjem.

Samtidig kan man også bruge længere tid på bringe flere personlige elementer ind i opyntningen. Yderligere kan husets (dette gælder selvfølgelig kun, hvis du bor i hus!) øvrige rum bruges til at slappe af i i selskab med gæsterne.

Mere kontrol

Når man holder festen hjemme, har man mere kontrol over hvad der sker. Det kan være en katastrofe, hvis man kommer ud til sit lokale og ser, at der er noget der ikke er som planlagt.

Ved at holde festen hjemme, har du selv 100% styr på, hvor bordene skal stå, hvordan aktiviteten i køkkenet skal planlægges og et bedre overblik over, hvordan du bedst laver bordkortene.

Billigere

Selvom penge ikke burde spille nogen større rolle, må man alligevel overveje hvad man helst vil bruge budgettet til. Har I et meget begrænset budget, kan det være en stor fordel at spare på lokalet og investere flere penge i pynt og noget god og lækker mad.

Nogle gange kan det simpelthen også bare være spild af penge, hvis man i forvejen har en stor have og et stort hus, hvor festen kan holdes.

Konklusion

Der er både mange argumenter for at holde festen ude og for at holde den derhjemme. Hvis du har begrænset plads eller et stort budget kan du med fordel gå på jagt efter et selskabslokale.

En ting er dog helt sikkert: Du kan ikke holde en mindeværdig konfirmation med lokalet alene. Derfor skal du også huske alle de andre ting! Har du eksempelvis kigget på konfirmationssangene eller talen?

Leave a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>